Recipes from Ingredient: porcukor

Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.

PogiRecept Tovább olvasom
Fahéjas-porcukros bundás alma

Fahéjas-porcukros bundás alma

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.

PogiRecept Tovább olvasom
Svéd almatorta

Svéd almatorta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, és kristálycukorral meg citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rántott banán

Rántott banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Flán

Flán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kristálycukrot kevergetve megpirítjuk, és egy nagy vagy négy kicsi formába öntjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Diós bonbon házilag

Diós bonbon házilag

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Diós bonbon nassoláshoz, ünnepi alkalmakra.

Tortafüggő Marisz Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Fácán és fürj gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tartármártás

Tartármártás

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ehető gumimaci

Ehető gumimaci

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy edénybe öntsünk 1/3 csészényi vizet, és adjuk hozzá a zselatinporokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.

Gasztro Trend Tovább olvasom