Recipes from Ingredient: porcukor
Gesztenyepüré
A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.
PogiRecept Tovább olvasomFahéjas-porcukros bundás alma
Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.
PogiRecept Tovább olvasomSvéd almatorta
Az almát meghámozzuk, felszeleteljük, és kristálycukorral meg citromhéjjal ízesített vízben puhára főzzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomRántott banán
A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFlán
A kristálycukrot kevergetve megpirítjuk, és egy nagy vagy négy kicsi formába öntjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTartármártás
A tartármártást nagyon könnyű elkészíteni - csupán annyi dolgunk van, hogy a hozzávalóit jó alaposan ...
Gasztro Trend Tovább olvasomEhető gumimaci
Egy edénybe öntsünk 1/3 csészényi vizet, és adjuk hozzá a zselatinporokat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsászármorzsa
A császármorzsa receptje alig nehezebb a palacsinta receptjénél, ráadásul sokkal szaporább az elkészítése.
Gasztro Trend Tovább olvasom