Recipes from Ingredient: víz

Domaine de Canton gyömbérlikőr

Domaine de Canton gyömbérlikőr házilag

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Hámozzuk meg a gyömbért és vágjuk vékony szeletekre. Hasítsuk a vaníliarúdat hosszában ketté.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejkaramella likőr

Tejkaramella likőr

Recept típus:
Átlag értékelés: (1.5 / 5)

A cukorszirupot öntsük át tölcsér segítségével egy literes zárható tiszta üvegpalackba, majd töltsük rá a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sour Mix készítése

Sour Mix

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Tegyünk vizet edénybe és forraljuk fel, majd adjuk hozzá a cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Rózsa szirup

Rózsa szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (3.3 / 5)

Elsőként készítsük el a cukorszirupot. Egy serpenyőbe rakjunk egyenlő arányban vizet és cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász szirup

Ananász szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Keverjük össze a tojásfehérjét és a kristálycukrot két csésze hideg vízben egy nagy edényben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Allspice szirup

Allspice szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A 6 evőkanál szárított és zúzott szegfűborsót (allspice) egy fazékban melegítsük fel 1 csészényi (2,5 ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Levendula szirup

Levendula szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot és a levendulát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Méz szirup

Méz szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a mézet.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karamell szirup

Karamell szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot, és folyamatos kevergetés mellett olvasszuk fel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Málna szirup

Málna szirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy edényben melegítsünk vizet, majd adjuk hozzá a cukrot.

Gasztro Trend Tovább olvasom