Recipes from Ingredient: víz

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őzgerincet lehártyázzuk, majd sóval és apróra vágott kakukkfűvel bedörzsöljük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mézes-citromos tea krizantémmal

Mézes-citromos tea krizantémmal

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a krizantémot és a citrom szeleteket egy üveg vagy kerámia edénybe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Banános-spenótos turmix

Banános-spenótos turmix

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Vágjuk a narancsokat félbe, és citrus facsaróval nyomjuk ki a levüket.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos répalekvár

Narancsos répalekvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A narancs és a répa már bizonyította néhány gyümölcsitalban, hogy nagyon összeillik az íz világuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Buggyantott tojásleves

Buggyantott tojásleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.3 / 5)

A buggyantott tojásleves azok közé az ételek közé tartozik, amelyet gyermekként nem szerettem.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos és Mentás cukorszirup

Citromos cukorszirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kombináljuk a vizet, a cukrot, és a lime héját egy kisebb serpenyőbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Citromos és Mentás cukorszirup

Mentás cukorszirup

Recept típus:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Tegyük fel a vizet egy edénybe és forraljuk fel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Angostura Bitters

Angostura Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kevert italok (koktélok) egy igen gyakori hozzávalója.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Házi Orange Bitters

Orange Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Helyezzük a hozzávalókat, a vodka, a víz, és a sűrű cukorszirup kivételével, egy literes fedéllel ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mole Bitters

Mole Bitters

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a vodkát egy zárható üvegedénybe, majd rakjuk bele a zúzott és pörkölt kakaóbab darabokat.

Gasztro Trend Tovább olvasom