Recipes from Ingredient: dió
Moszkauer – moszkvai teasütemény
Tea, kávé mellé, vagy csak úgy nassolni.
Tortafüggő Marisz Tovább olvasomFácán és fürj gyümölcsökkel
A fácánt és a fürjeket megmossuk, leszárogatjuk, majd kívül-belül megsózzuk, kakukkfűvel meg majoránnával bedörzsöljük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDióval töltött csuka
A halat lepikkelyezzük, a fejét levágjuk. Utána a hal törzsét megmossuk, leszárogatjuk, deszkára fektetjük, a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomVajon sült körteszeletek camembert sajttal
A megmosott körtét hosszában ujjnyi szeletekre vágjuk. Vajon megpirítjuk a szeletek mindkét felét, majd ráöntjük ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomNői vágy
A megmosott, lecsepegtetett pulykamell filéből 4-5 dkg-os szeleteket vágunk. Besózzuk, meghintjük Delikát Szárnyas Fűszerkeverékkel, majd ...
Gasztro Trend Tovább olvasomKenyérpuding
A hagyományos brit konyhának rengeteg olyan receptje van, amely a konyhai maradékok felhasználásán alapul.
Gasztro Trend Tovább olvasom