Recipes from Ingredient: dió

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Passiógyümölcskrém

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A zselatint beáztatjuk, majd felfőzzük két és fél dl vízben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Szilváslepény tejfölösen

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejfölt meglangyosítjuk, hozzátesszük az elmorzsolt élesztőt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hideg szilvadara

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A búzadarát a tejben és a tejszínben felfőzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ananász gyümölcsfagylalttal

Ananász gyümölcsfagylalttal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ananászt hosszában négyfelé vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött csúsztatott palacsinta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A palacsintatésztát a következőképpen készítjük el: a liszthez hozzáadjuk a tojások sárgáját.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyés szilvalabdák

Gesztenyés szilvalabdák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körtés bárány agyagedényben

Körtés bárány agyagedényben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombról lefejtjük a felesleges zsiradékot és egyforma kockákra vágva fél óráig hideg vízben állni ...

Gasztro Trend Tovább olvasom