Recipes from Ingredient: akácméz
A világszínvonalú magyar méhészet jóvoltából igazi Hungarikumnak számító, kellemes ízű, enyhén akácvirág illatú akácméz víztiszta, esetleg halványsárga, ritkán zöldes árnyalatú. Jó fertőtlenítő, és egyben nyugtató hatású is, de a gyomorsav túltermelés miatti emésztési zavarokat is gyógyítja.
Gesztenyés szilvalabdák
Az aszalt szilvát kimagozzuk, és a sütőlapra terítve megszórjuk a koriandermaggal és a babérlevéllel.
Gasztro Trend Tovább olvasomGrapefruit sárgarépával, nyersen
A grapefruitot meghámozzuk, és eltávolítjuk fehér héját.
Gasztro Trend Tovább olvasomWhisky praliné
Kávé mellé desszertnek ajánlom, de díszdobozban ajándéknak is adhatjuk.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomBaileys trüffel
Vendégváró édesség, kávé és tea mellé ajánlom, vagy könnyű baráti vacsora után kínálhatjuk a vendégeinket ...
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomSós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban
Ajándékba vagy ínyenceknek kávé, tea mellé.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomKávékrémes kávés-fűszeres krokanttal bonbon
Kávé mellé ajánlom, vagy ajándékba díszdobozban.
Csokoládé Kreatívan Tovább olvasomLos Jardines del Yunque koktél
Öntsük az összes hozzávalót a koktél shakerbe, majd adjunk hozzá tört jeget, és rövid ideig ...
Gasztro Trend Tovább olvasomMézben sült banán vörösboros öntettel
A vajat serpenyőben felforrósítjuk, vigyázva, nehogy megbarnuljon.
Gasztro Trend Tovább olvasom