Monarchista sörpremier a történelmi Magyarország közepén

Beküldő : | 0 Komment | Dátum: 2015.március 30. | Kategória : Termékek

Monarchista sör

A boldog békeidők ízeit idéző prémium sörkülönlegességet mutatott be a Szent András Sörfőzde 2015. március 7-én Szarvason, a történelmi Magyarország közepén. Az imperial-pilsner típusú „Monarchista” nem csupán nevében eleveníti fel hazánk egy jelentős történelmi korszakát, de a sör valamennyi alkotóeleme az egykori monarchia területéről származik.

Valódi prémium sörkülönlegességgel köszönti a tavaszt Magyarország egyik legnagyobb múltú kisüzemi sörfőzdéje.

A Szent András Sörfőzde 2015. március 7-én Szarvason, a Liget Wellness és Konferencia Hotel****-ben mutatta be új, imperial-pilsner típusú sörét, a Monarchistát. A boldog békeidőket idéző sörkülönlegesség új karakter a magyar kisüzemi prémium sörök piacán.

A magas komlótartalmú és alkoholfokú imperial-pilsner típusú sör gondosan válogatott alkotóelemei, az aranyló színt adó bécsi, pilseni maláta, a pilseni sörök ízkarakterének egy elengedhetetlen összetevője, a cseh zatecky-saazer, valamint a szlovén magnum komló együttes ereje a Monarchia korát idézik meg. Az elegánsan száraz sör hat hét érlelés után kerül a palackokba. A sör valamennyi alkotóeleme az egykori monarchia területéről származik, ezért is lett a jelmondata a Ferenc József korát idéző Viribus Unitis, azaz „egyesült erővel”.

A Szent András Sörfőzde

A Szent András Sörfőzde több mint 20 éve gyárt kiemelkedő minőségű magyar kisüzemi sörkülönlegességeket. A 2011-ben az év sörfőzdéjének választott békésszentandrási kisüzem nem titkolt célja, hogy a sörivást valódi gasztronómiai eseménnyé nemesítse.

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Fejes saláta vinaigrette mártással
Fejes saláta vinaigrette mártással

A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.

Close