Recipes from Ingredient: almabor

Az almabor (cider) egy kellemesen savanykás ízű erjesztett alkoholos (1,2%-tól 8,5%-ig terjedő alkoholtartalommal) ital, amelyet az alma levéből készítenek. A gyártáshoz kétféle almát használnak fel, keserű-édest és keserű-élest, amelyek elegye adja a cider jellegzetes, erős ízét és aromáját. Legismertebb brandek: Strongbow, Somersby.

Körtés bárány agyagedényben

Körtés bárány agyagedényben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A báránycombról lefejtjük a felesleges zsiradékot és egyforma kockákra vágva fél óráig hideg vízben állni ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Narancsos almaleves (főzés nélkül)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A meghámozott almákat lereszeljük és megöntözzük a három narancs megszűrt levével.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Hudson Highland Cup koktél

Hudson Highland Cup koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almabor kivételével a többi összetevőt öntsük bele a shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chimayó koktél

Chimayó koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel félig jéggel a highball poharat, majd öntsük rá a jégre a tequilát és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Skulled Cider koktél

The Skulled Cider koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Adjuk hozzá az összetevőket a gyömbér üdítő kivételével, egy jéggel megrakott highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom