Recipes and Posts Tagged koktél vodkával

The Big Oddoski koktél

The Big Oddoski koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kóla kivételével rázzuk össze a többi hozzávalót jéggel koktél shakerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Director's Cut koktél

Director’s Cut koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elsőként készítsük el az előhűtött koktélos pohár peremének díszítését (crustázását).

Gasztro Trend Tovább olvasom
Odd Époque koktél

Odd Époque koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjuk a mentaleveleket a pohárba, és törőfával nyomkodjuk meg kissé, hogy engedjenek magukból illóolajat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vampire Bite koktél

Vampire Bite koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Egy turmixgépbe (blender) az összes hozzávalót keverjük össze, 10-20 másodpercig.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blood Martini koktél

Blood Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kombináljuk az összes hozzávalót egy koktél shakerben, és jéggel jó erősen rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Skulled Cider koktél

The Skulled Cider koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Adjuk hozzá az összetevőket a gyömbér üdítő kivételével, egy jéggel megrakott highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
The Read Head koktél

The Red Head koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsünk a koktél sékerbe jeget, és adjuk hozzá a vodkát és a gránátalma likőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Crystal Head Elixir koktél

Crystal Head Elixir koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A keverőpohárba (Boston Shaker része) rakjuk bele az 5-5 szem szedret és áfonyát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Crystal Head Vodka 01

Crystal Head Headstone koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük az italokat egy speciális Crystal Head Vodka snapszos pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Crystal Head Pure-tini koktél

Crystal Head Pure-tini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Koktél skakerben rázzuk össze jéggel a vodkát és a száraz vermutot.

Gasztro Trend Tovább olvasom