Recipes from Ingredient: tengeri halfilé
Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel
A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtos-zöldséges haltornyocska
A padlizsánt és a cukkínit ujjnyi vastagságúra vágjuk, és egyik felüket megkenjük pesto-val.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt paradicsomos tonhal
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMexikói paradicsomos hal
A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomDiós-majonézes halkoktél
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, megsózzuk, megborsozzuk. Egy kis lábasba vagy serpenyőbe ujjnyi magasan vizet öntünk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBriósban sült halpástétom
A halat szobahőmérsékleten fölengedjük, levét kinyomkodjuk. A paraj szárát lecsipkedjük, a leveleket leforrázzuk, hideg vízben ...
Gasztro Trend Tovább olvasom