Recipes and Posts Tagged újév

Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel

Lencsefőzelék vörösboros-gombás marhaszelettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A másik étel, amit Újév táján nem hagyhatunk ki, ha gazdagok akarunk lenni, de legalábbis ...

Hobbychef Tovább olvasom
Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok ...

Hobbychef Tovább olvasom
Savanyú leves korhely módra

Savanyú leves korhely módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zsírból és a lisztből rántást készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ciroc New Years Eve koktél

Ciroc New Years Eve koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy keverőpohárba töltsük bele a hozzávalókat, adjunk hozzá jeget, majd bárkanállal keverjük össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
NYE Sparkler koktél

NYE Sparkler koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük bele a flute pezsgőspohárba a tequilát, a málna és a licsi likőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bubbly Pomtini koktél

Bubbly Pomtini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Koktél shakerben rázzuk össze jéggel a tequilát és a gránátalma likőrt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski New Year's Swanky Toast koktél

Sobieski New Year’s Swanky Toast koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük bele a vodkát, a Creme de Cassis-t, és az áfonyalét egy félig jéggel teli ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Happy New Year koktél

Happy New Year koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük a brandyt, a portói bort és a narancslét egy jéggel töltött shakerbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom