Keresési találatok


Sárgabarackos, mandulás tekercs

Sárgabarackos, mandulás tekercs

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A mélyhűtött kelt tésztát szobahőmérsékleten felengedtetjük, a sütőlap méretére nyújtjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cseresznyefelfújt

Cseresznyefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szikkadt zsemléket félkarikára szeleteljük, meglocsoljuk a langyos tejjel, fél óráig ázni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Somlói galuska (olajos magvakkal)

Somlói galuska (olajos magvakkal)

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az alappiskótát a tésztához a hagyományos módon felverjük, és három részre osztjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Körték eperkocsonyával

Körték eperkocsonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy kivajazott tűzálló tálat szorosan kibéleljük a kihűlt piskótával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Igazi tökös-mákos rétes

Igazi tökös-mákos rétes

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Noha az igazi finom rétes a saját készítésű, mégis inkább a kész réteslapot válasszuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fügefelfújt

Fügefelfújt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A felnegyedelt fügéhez hozzátesszük a cukrot, és nagyon kevés vízben puhára főzzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom