Recipes from Ingredient: áfonyalé

Egy friss tanulmány kimutatása szerint, a bogyós áfonya gyümölcsből készült áfonyalé rendszeres fogyasztása hatásos védelmet nyújt a húgyúti fertőzések ellen.

Epres-málnás turmix joghurttal és fagylalttal

Epres-málnás turmix joghurttal és fagylalttal

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A málnát, az epret, az áfonyalét, és a natúr joghurtot tegyük turmixgépbe.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cuervo Especial Oasis koktél

Cuervo Especial Oasis koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rázzuk össze erőteljesen zúzott jéggel a hozzávalókat egy sékerben.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Cranberry Kiss koktél

Cranberry Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel zúzott jéggel a highball poharat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sex on the Peach koktél

Sex on the Peach koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel zúzott jéggel a cső poharat, majd öntsük a jégre a barack pálinkát és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Virgin Sex on the Beach koktél

Virgin Sex on the Beach koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Öntsük egy zúzott jéggel megrakott pohárba a narancslét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Safe Sex on the Beach koktél

Safe Sex on the Beach koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (4.1 / 5)

A poharat töltsük fel tört jéggel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Finlandia Midnight Breeze koktél

Finlandia Midnight Breeze koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel zúzott jéggel a poharat, és öntsük rá a hozzávalókat.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Razzonia koktél

Razzonia koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tejszín kivételével a többi hozzávalót öntsük a keverőpohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Belvedere Sparkle koktél

Belvedere Sparkle koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Koktélos sékerben rázzuk össze jéggel a vodkát és az áfonyalét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Red Square koktél

Red Square koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A shakerbe rakjunk jeget, és töltsük bele a hozzávalókat, amelyeket erőteljesen rázzunk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom