Recipes and Posts Tagged koktél vodkával

Madras koktél

Madras koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Néhány jeget a pohárba teszünk, ráöntjük a hozzávalókat, majd narancsszelettel díszítve szervírozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Blue Hawaiian koktél

Blue Hawaiian koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket shakerben sok jéggel összerázzuk, majd a hosszúitalos pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bazooka koktél

Bazooka koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A shot pohárba elsőként töltsük bele a Blue Curacao-t, majd óvatosan a krémlikőrt, és rá ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Screwdriver koktél

Screwdriver koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pohárba jeget teszünk, erre töltjük az összetevőket és megkeverjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vodka Sling koktél

Vodka Sling koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szóda kivételével a hozzávalókat sékerben összerázzuk. Jéggel félig töltött pohárba szűrjük, majd felöntjük szódavízzel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Moscow Mule koktél

Moscow Mule koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fél lime-ot facsarjuk a réz bögrébe vagy a collins pohárba, majd a jégre töltsük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chi Chi koktél

Chi Chi koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat sékerben összerázzuk, és egy koktélpohárba töltjük, majd az italt feldíszítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bloody Mary koktél

Bloody Mary koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összetevőket (utolsónak a paradicsomlevet) a pohárba töltjük maximum 2 szem jégre, és bárkanállal határozottan ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vodka Gibson koktél

Vodka Gibson koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A két italt keverőpohárban 3-4 szem jéggel elkeverjük, majd a pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
White Russian koktél

White Russian koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A két italt a pohárban törtjéggel elkeverjük, majd a felhabosított tejszínt rácsorgatjuk a jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom