Keresési találatok


Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Olívás csirke gyömbéres-citromos mártással

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fiatal csirkéket a megtisztítás után - előző nap - felnegyedeljük, és sózás után a ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyével töltött sertéskaraj

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Csirkecombok ribizliben

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat lebőrözzük, a bőrt félretesszük, később más ételhez felhasználható.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Pulykamellgalantin gyümölcsökkel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A pulykamellfeleket, a vékony részénél vigyázva felszúrjuk, és besózva félreállítjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtfondue

Gyümölcsös sajtfondue

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A fondue-edényt a meghámozott fokhagymagerezddel bedörzsöljük, beleöntjük a rizlingbort, és felmelegítjük az edényt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Gesztenyés csirkeragu

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A csirkecombokat az előkészítés után kicsontozzuk, és vékony csíkokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom