Recept nehézségi szint: Egyszerű

Egyszerű

Midori koktél

Midori koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat shakerben összerázzuk, majd az italt pohárba töltjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Pear Martini koktél

Pear Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük meg a shakert jéggel. Adjuk hozzá az összetevőket, és erősen rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mocha Martini koktél

Mocha Martini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsünk jeget a sékerbe. Töltsük bele a hozzávalókat, és erőteljesen rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Pear Punch koktél

Sobieski Pear Punch koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat töltsük bele egy jéggel teli collins vagy highball pohárba.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Skinny Pomegranate koktél

Sobieski Skinny Pomegranate koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Valamennyi összetevőt egy koktél shakerben jéggel rázzuk össze.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Mangosteen Collins koktél

Sobieski Mangosteen Collins koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Töltsük fel a collins poharat jéggel, adjuk hozzá a citrom levét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski New Year's Swanky Toast koktél

Sobieski New Year’s Swanky Toast koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Öntsük bele a vodkát, a Creme de Cassis-t, és az áfonyalét egy félig jéggel teli ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Star koktél

Sobieski Star koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Tegyük bele az összes hozzávalót egy shakerbe, és rázzuk össze, majd az italt szűrjük le ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Yuletide koktél

Sobieski Yuletide koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Rakjunk a pohárba jeget, majd töltsük rá a teát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sobieski Don't Talk Just Kiss koktél

Sobieski Don’t Talk Just Kiss koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vodkát, a likőrt, a gránátalmalét és néhány szem jeget rakjuk bele a sékerbe, és ...

Gasztro Trend Tovább olvasom