Recept nehézségi szint: Egyszerű

Egyszerű

Vodka Sling koktél

Vodka Sling koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szóda kivételével a hozzávalókat sékerben összerázzuk. Jéggel félig töltött pohárba szűrjük, majd felöntjük szódavízzel.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Moscow Mule koktél

Moscow Mule koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fél lime-ot facsarjuk a réz bögrébe vagy a collins pohárba, majd a jégre töltsük ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Porto Flip koktél

Porto Flip koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A szerecsendió kivételével minden hozzávalót összekeverünk a mixerben a jégkockával.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Chi Chi koktél

Chi Chi koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat sékerben összerázzuk, és egy koktélpohárba töltjük, majd az italt feldíszítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bahama Mama koktél

Bahama Mama koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (5 / 5)

Az összes hozzávalót sékerben összerázzuk 2-3 szem jéggel, majd a pohárba szűrjük sok törtjégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Zombie koktél

Zombie koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az összes hozzávalót sékerben összerázzuk 2-3 szem jéggel, majd a pohárba szűrjük sok törtjégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tequila Sunrise koktél

Tequila Sunrise koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szirup kivételével az összetevőket a pohárban törtjéggel elkeverjük, majd határozottan beletöltjük a grenadin szirupot.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vodka Gibson koktél

Vodka Gibson koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A két italt keverőpohárban 3-4 szem jéggel elkeverjük, majd a pohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Stinger koktél

Stinger koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A két italt keverőpohárban összekeverjük sok jéggel, majd a tumbler pohárba szűrjük 2-3 szem jégre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vodkatini koktél

Vodkatini koktél

Recept típus:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hozzávalókat a keverőpohárban a jéggel elkeverjük, és a koktélpohárba szűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom