A BBC borszakértője a Hilltopra voksol

Beküldő : | 0 Komment | Dátum: 2013.október 29. | Kategória : Borok

Hilltop logó

A BBC1 borszakértője, Olly Smith új kedvence lett a 2012-es Hilltop Malbec. Ezzel pedig egyenes út vezetett a brit sajtósok Top 10-es borlistájára.

A The Mail on Sunday című lapban olvasható legutóbbi írásában Olly Smith bár a gin készítéséről és fogyasztásáról ír, az ajánlott ginek mellett mégis helyet kapott a 2012-es Hilltop Malbec is, mint a Hét Bora. A brit szakértő szerint ez a bor:

Szeder illatú, gyümölcsös, könnyedén iható öröm.

majd így folytatja:

Ez a vibráló szuper minőségű bor ideális lesz nagy bulikra vagy egy őszi estén vörösre is festheti otthonunkat.

Hilltop MalbecOlly Smith, brit borszakértő október elején a 2012-es Hilltop Malbecet nevezte ki a Hét Borának, mellyel azonnal helyet is biztosított a brit sajtó által legjobbnak ítélt tíz bor között. Olly Smith a BBC1 Saturday Kitchen című műsorának és számos egyéb gasztronómiai produkció és esemény szakértője és nagykövete. Továbbá rendszeresen publikál a The Mail on Sunday című lap Event magazinjában, sőt több boros témájú könyve is megjelent már. Szakértelmét számtalan díjjal is elismerték már.

A Drinks Business Európa vezető, elsősorban italokkal foglalkozó, internetes trade magazinja hétfőn összegyűjtötte a brit sajtósok által ajánlott 10 legjobb bort, melyek közé bekerült Olly Smith kedvence, a 2012-es Hilltop Malbec is.

A Hilltop nedűje ezzel igen előkelő borok mellett szerepel, amelyek többnyire francia, spanyol, olasz és új-zélandi bortermő vidékekről származnak.

Oszd meg ezt a bejegyzést!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Deus Ex: On The Beach koktél
Deus Ex: On The Beach koktél

Töltsük meg a poharat zúzott jéggel.

Close