Recipes from Ingredient: absinthe
A „zöld tündérnek” is becézett hagyományosan zöld színű (ritkán színtelen) abszint (angol nyelven: absinthe) egy magas alkoholtartalmú (eredetileg 45–74% közötti) égetett szesz, amelynek készítésekor a fehér ürömfű leveleit és virágait, az ánizs és a római édeskömény termését, valamint egyéb fűszereket használnak fel.
Fresa Catrina koktél
Tegyük a shakerbe az epret és a fekete borsokat, majd törőfával nyomkodjuk meg.
Gasztro Trend Tovább olvasomHakushu Semei koktél
Rakjunk egy jégkockát a keverőpohárba, és öntsük hozzá az Abszintot.
Gasztro Trend Tovább olvasomLast Stand koktél
Öntsük az Abszintot a highball pohárba, és adjunk hozzá zúzott jeget, majd töltsük rá a ...
Gasztro Trend Tovább olvasomOdd Époque koktél
Rakjuk a mentaleveleket a pohárba, és törőfával nyomkodjuk meg kissé, hogy engedjenek magukból illóolajat.
Gasztro Trend Tovább olvasomPhoebe Snow koktél
Rakjunk jégkockákat a keverőpohárba, és töltsük bele a hozzávalókat.
Gasztro Trend Tovább olvasomCorpse Reviver #2 koktél
Az összes hozzávalót rázzuk össze jéggel sékerben, és az italt szűrjük le egy hűtött koktélos ...
Gasztro Trend Tovább olvasomThe Modernista koktél
Rázzuk össze a hozzávalókat jéggel egy koktél shakerben, és szűrjük át az italt egy koktélos ...
Gasztro Trend Tovább olvasomDeath in the Afternoon koktél
Öntsük az Abszintot a pezsgőspohárba, majd töltsük rá a hűtött pezsgőt.
Gasztro Trend Tovább olvasom