Vodkás gumimaci

2013-05-03
  • Várható: 1 csomag Vodkás gumimaci
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 4perc
  • Kész: 24:05 óra

Vodkás és gyümölcs ízű medve formájú gumicukrok.

Gyümölcs ízű gumimaci elkészítése házilag: ehető gumimaci

Hozzávalók:

  • 1 csomag gyümölcs ízű gumicukor (Haribos gumimaci)
  • 1/2 rész Narancs Vodka (pl.: Smirnoff)
  • 1/4 rész Triple Sec (narancslikőr)
  • 1/4 rész lime szirup (pl.: Monin Lime Juice Cordial Mixer)

Elkészítés:

Lépés: 1

Öntsük egy tálba az 1 csomag gumicukrot.

Lépés: 2

Töltsük bele az italokat a tálba 1/2 (vodka), 1/4 (triple sec), és 1/4 rész (lime szirup) arányokban úgy, hogy teljesen ellepjék a gumicukrokat.

Lépés: 3

Kevergessük párszor meg, és zárjuk le folpack-al a tálat, és rakjuk a hűtőbe 1 napra.

Lépés: 4

Miután kivettük a hűtőből láthatjuk, hogy a gumicukrok megdagadtak, és teljesen magukba szívták az italokat.

Videó (elkészítés):

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(3.6 / 5)

3.6 5 8
Értékelje a receptet

8 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szárított mézes ringlószilva

  • Whisky praliné

    Whisky praliné

  • Vodkamálna bonbon

    Vodkamálna bonbon

  • Baileys trüffel

    Baileys trüffel

  • Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

    Sós-karamellás tejcsokis bonbon, pirított szezámmaggal, étcsokoládé burokban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Penne sült paradicsommal, füstölt sajttal és sonkával
Penne sült paradicsommal, füstölt sajttal és sonkával

A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütőn 6-os fokozat).

Close