Túróval töltött kaliforniai paprika velesült baconös, petrezselymes krumplival, paradicsommal és sütőtökkel

2013-11-29
Túróval töltött kaliforniai paprika petrezselymes krumplival
  • Várható: 4 adag Túróval töltött kaliforniai paprika petrezselymes krumplival
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 15perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 60perc

Hozzávalók:

  • 4 db piros kaliforniai paprika
  • 425 gr tehéntúró
  • 400 gr tejföl
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 4 db paradicsom
  • sütőtök
  • kis marék snidling
  • 1 szál rozmaring
  • 6 szál petrezselyem
  • 6 szál kakukkfű
  • 10 db bazsalikom levél
  • madárbegysaláta
  • citrom
  • almaecet
  • őrölt fekete bors
  • őrölt csípős piros paprika
  • 8 db közepes újkrumpli
  • 1 kanálnyi aprított bacon
  • olívaolaj
  • 2 szál petrezselyem

Elkészítés:

Lépés: 1

A krumplikat héjában felteszem főni, paprikákat megskalpolom, a magházat kidobom. A túrót a hozzávalókkal összekeverem, megtöltöm a paprikákat.

Lépés: 2

Egy serpenyőben lerakom középre a paprikákat, körbe a megpucolt krumplikat, melyekre bacont rakok, majd rakok még hozzá 4 db paradicsomot, s kockára vágott sütőtököt, az egészet sózom, borsozom, meglocsolom olíva olajjal.

Lépés: 3

A serpenyőt berakom a sütőbe 180 C fokon 30 percre, légkeverésen. Hadd süljön! Majd átkapcsolok grill fokozatra 200 C fokra. Amikor már kész, a krumplira szórok aprított petrezselymet.

Lépés: 4

A salátát sózom, borsozom, facsarok rá citromot, s locsolok rá almaecetet.

Jó étvágyat!

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Hideg szilvadara

A búzadarát a tejben és a tejszínben felfőzzük.

Close