Trader Vic’s Navy Grog koktél

2013-02-12
Trader Vic's Navy Grog koktél
  • Várható: 1 pohár Trader Vic's Navy Grog koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 1perc
  • Kész: 2perc

Tiki ital, Egzotikus koktél

Pohár: dupla old fashioned

Díszítés: mentaág

Hozzávalók:

  • 3 cl Light Puerto Rico-i Rum (fehér rum, pl.: Bacardi White Rum)
  • 3 cl Gold Jamaicai Rum (arany rum, pl.: Appleton Special)
  • 3 cl Demerara Rum (Guyana ország Demerara régiójából származó fekete rum)
  • 2,25 cl friss citromlé
  • 1,5 cl grapefruitlé
  • 2,25 cl allspice szirup
  • 1,5 cl Rock Candy Szirup (cukorszirup: 1,5 rész cukor 1 rész vízzel, forraljuk fel, majd hagyjuk lehűlni, és használjuk szükség szerint, nem kell hűteni)

Tipp (allspice szirup készítése):

A 6 evőkanál szárított és zúzott szegfűborsót (allspice) egy fazékban melegítsük fel 1 csészényi (2,5 dl) vízzel, és 1 csészényi cukorral addig, amíg a cukor fel nem oldódik, majd fedjük le és főzzük két percig. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni 2-3 órán keresztül, majd szűrjük le, és tároljuk üvegben.

Elkészítés:

Lépés: 1

Tegyük a hozzávalókat egy koktél sékerbe, és sok tört jéggel rázzuk jól össze.

Lépés: 2

Öntsük át az italt egy dupla old fashioned pohárba, és díszítsük egy mentaággal, és adjunk mellé szívószálat.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Rumos meggyleves
Rumos meggyleves

A meggybefőttet leszűrjük, a levét felforraljuk, fahéjjal, szegfűszeggel és vaníliás cukorral ízesítjük.

Close