Thai édes-savanyú sertésragu

2013-10-25
Thai édes-savanyú sertésragu
  • Várható: Thai édes-savanyú sertésragu 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 40perc
  • Kész: 45perc

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 3 dl olaj
  • 1 fej fokhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 dl szójaszósz
  • 2 evőkanál cukor
  • 3 db chili paprika
  • 3 db savanyú uborka
  • 2 db paradicsom
  • 1/2 db ananász
  • csipet bors
  • csipet zöld pesto szósz
  • 1/2 db póréhagyma

Elkészítés:

Lépés: 1

A sertéshúst megmossuk, és 2x2 cm-es kockákra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, és a kockára vágott húst állandó keverés mellett, gyors tűzön, 5 percig pirítjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát nagyobb darabokra szeleteljük, majd hozzáadjuk a húshoz, és összepirítjuk vele.

Lépés: 2

Szójaszósszal, cukorral és az apróra vágott chili paprikával ízesítjük.

Lépés: 3

Csíkokra vágjuk a savanyú uborkát, a paradicsomot, az ananászt, és hozzápirítjuk ezeket is a sertéshúshoz.

Lépés: 4

Borssal megszórva, felszeletelt póréhagymával és zöld pesto szósszal tálaljuk az ételt.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsös sertésragu cukkínivel

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Banános töltött kínai kel

    Banános töltött kínai kel

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gesztenyével töltött sertéskaraj

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Főtt sonka édesburgonyával és ananásszal

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    1165 kcal
  • Fehérje

    38,9 g
  • Zsír

    113,3 g
  • Szénhidrát

    29,4 g
  • Rost

    2,4 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Majonézes gombasaláta
Majonézes gombasaláta

A majonézes saláták elkészítése nagyon egyszerű.

Close