Tart n’ Sand koktél

2013-12-03
  • Várható: 1 pohár Tart n’ Sand koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

Pohár: koktélos

Díszítés: fél narancskarika

Hozzávalók:

  • 4 szem Luxardo Marasca Cherry (maraschino koktélcseresznye)
  • 2,25 cl Glenfiddich 12 (12 éves skót maláta whiskey)
  • 2,25 cl Solerno Blood Orange Liqueur (olasz vérnarancs likőr)
  • 2,25 cl Lillet Rouge (francia likőrbor)
  • 1,5 cl pink grapefruitlé
  • 0,75 cl friss citromlé
  • 2 öntet Orange Bitters

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk a szár nélküli koktélcseresznyéket a sékerbe, és törőfával nyomkodjuk kissé meg.

Lépés: 2

Adjuk hozzá a skót maláta whiskeyt, és a többi összetevőt.

Lépés: 3

Rázzuk jól össze a hozzávalókat, és szűrjük át az italt a koktélos pohárba.

Lépés: 4

Díszítésként rakjunk az italba fél narancskarikát.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Vörösboros resztelt csirkemáj tojással, rizzsel, vöröskáposzta salátával
Vörösboros resztelt csirkemáj tojással, rizzsel, vöröskáposzta salátával

Szeretem a csirkemájat, nem csak azért mert olcsó, de finom és könnyű vele dolgozni.

Close