Tart n’ Sand koktél
2013-12-03- Várható: 1 pohár Tart n’ Sand koktél
- Felszolgálás: 1 fő
- Előkészületi idő: 2perc
- Elkészítési idő: 2perc
- Kész: 4perc
Pohár: koktélos
Díszítés: fél narancskarika
Hozzávalók:
- 4 szem Luxardo Marasca Cherry (maraschino koktélcseresznye)
- 2,25 cl Glenfiddich 12 (12 éves skót maláta whiskey)
- 2,25 cl Solerno Blood Orange Liqueur (olasz vérnarancs likőr)
- 2,25 cl Lillet Rouge (francia likőrbor)
- 1,5 cl pink grapefruitlé
- 0,75 cl friss citromlé
- 2 öntet Orange Bitters
Elkészítés:
Lépés: 1
Rakjuk a szár nélküli koktélcseresznyéket a sékerbe, és törőfával nyomkodjuk kissé meg.
Lépés: 2
Adjuk hozzá a skót maláta whiskeyt, és a többi összetevőt.
Lépés: 3
Rázzuk jól össze a hozzávalókat, és szűrjük át az italt a koktélos pohárba.
Lépés: 4
Díszítésként rakjunk az italba fél narancskarikát.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet