Sült libamáj

2014-02-05
Sült libamáj
  • Várható: 1 adag Sült libamáj
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 15perc
  • Kész: 20perc

Hozzávalók:

  • 15 dkg libamáj
  • tej
  • 1/2 vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg libazsír
  • őrölt fekete bors
  • őrölt piros paprika
  • zsemle

Elkészítés:

Lépés: 1

A májat megpucolom, beteszem egy tálkába, öntök rá tejet, s beteszem a hűtőbe.

Lépés: 2

Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a májat, mellérakom a négybe vágott fokhagymát, vöröshagymát. Jól átsütöm mindkét oldalán, kb. 15 perc alatt. A végén fűszerezem.

Lépés: 3

Zsemlével, sült hagymával és savanyúsággal fogyasztom.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(5 / 5)

5 5 1
Értékelje a receptet

1 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szőlőszemek szárnyasmájjal és borókával flambírozva

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyümölcsökkel ékesített kacsa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Balatoni fogasfilé hollandi mártással

A fogast megtisztítjuk, kifilézzük. A halcsontokból a megtisztított zöldséggel, citromlével ízesítve, enyhén sós alaplevet főzünk, majd leszűrjük.

Close