Sült libamáj
2014-02-05- Konyha: Magyar
- Fogás: Meleg előétel
- Nehézségi szint: Könnyű
- Várható: 1 adag Sült libamáj
- Felszolgálás: 1 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 15perc
- Kész: 20perc
Hozzávalók:
- 15 dkg libamáj
- tej
- 1/2 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 10 dkg libazsír
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- zsemle
Elkészítés:
Lépés: 1
A májat megpucolom, beteszem egy tálkába, öntök rá tejet, s beteszem a hűtőbe.
Lépés: 2
Másnap egy serpenyőben zsírt olvasztok, belehelyezem a májat, mellérakom a négybe vágott fokhagymát, vöröshagymát. Jól átsütöm mindkét oldalán, kb. 15 perc alatt. A végén fűszerezem.
Lépés: 3
Zsemlével, sült hagymával és savanyúsággal fogyasztom.
Átlag értékelés
(5 / 5)
1 ember értékelte ezt a receptet