Peppar Vodka Martini

2014-01-05
  • Várható: 1 pohár Peppar Vodka Martini
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 1perc
  • Kész: 2perc

Pohár: martini (Y-pohár)

Díszítés: 3 olívabogyó vagy citromhéj spirál

Hozzávalók:

  • 6 cl Absolut Peppar Vodka (svéd paprikás vodka)
  • 0,75 cl Dry Vermouth (száraz vermut)

Elkészítés:

Lépés: 1

Töltsük az ízesített vodkát és a száraz vermutot a keverőpohárba, és jéggel keverjük össze.

Lépés: 2

A keverőpohárból szűrjük át az italt a martinis pohárba, majd díszítsük olívabogyókkal vagy citromhéj spirállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával
Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok legyünk az új évben magyar hiedelem szerint. Az egyik a malacsült.

Close