Mexikói paradicsomos hal
2013-09-16- Várható: Mexikói paradicsomos hal 4 személyre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 3perc
- Elkészítési idő: 30perc
- Kész: 33perc
Hozzávalók:
- 60 dkg tengeri halfilé
- csipetnyi só
- 20 dkg zöld pesto szósz
- 1 dl olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 2 db kaliforniai paprika
- 1 fej fokhagyma
- 1 db vörösbab konzerv
- 1 db kukorica konzerv
- 3 db paradicsom
- 1 db citrom
- 1 db csípős paprika
Elkészítés:
Lépés: 1
A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.
Lépés: 2
Apróra vágjuk a vöröshagymát, a kaliforniai paprikát és a fokhagymát, majd olajon mindet összepirítjuk. A vörösbab és kukorica konzervet a leve nélkül hozzáadjuk, majd a cikkekre vágott paradicsommal együtt az egészet felforraljuk.
Lépés: 3
A halfiléket a ragu tetejére helyezzük, és lassú tűzön, fedő alatt 8 perc alatt egybepároljuk az ételt.
Lépés: 4
Tálaláskor citrommal és csípős paprikával díszítjük.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Kalória
599,8 kcal -
Fehérje
43,6 g -
Zsír
29,2 g -
Szénhidrát
43,2 g -
Rost
5,2 g