Lazacszeletek parajjal

2013-09-16
Lazacszeletek parajjal
  • Várható: Lazacszeletek parajjal 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 30perc
  • Kész: 32perc

Hozzávalók:

  • 80 dkg lazacfilé
  • 2 db citrom
  • csipet só
  • 10 dkg vaj
  • 3 dl tejszín
  • 1 evőkanál cukor
  • 80 dkg paraj

Elkészítés:

Lépés: 1

A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.

Lépés: 2

A vajat egy serpenyőben felmelegítjük, folyamatosan hozzáadjuk a parajt, és lassú tűzön megpároljuk. A halfiléket a paraj tetejére tesszük, lefedjük, és 8-10 percig pároljuk. A megpárolt halfiléket meleg tálba helyezzük.

Lépés: 3

A parajt sóval, cukorral ízesítjük, majd a tejszínnel felforraljuk, és botmixerrel krémesítjük.

Lépés: 4

Tálalásnál a parajkrémet alulra tesszük, majd ráhelyezzük a halszeleteket.

Lépés: 5

Citromcikkekkel díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Kalória

    950,5 kcal
  • Fehérje

    47,1 g
  • Zsír

    86,8 g
  • Szénhidrát

    8,5 g
  • Rost

    2,1 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Jolly Rancher Vodka
Jolly Rancher Vodka

Gyümölcs ízesítésű kemény cukorkákkal ízesített vodka.

Close