Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból cérnametélttel

2013-10-27
Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból cérnametélttel
  • Várható: 2 tányér Húsleves pulykanyakból és csirkefarhátból cérnametélttel
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 50perc

Hozzávalók:

  • 1 db nagy pulykanyak
  • 1 db csirkefarhát
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1/2 zeller
  • 1/2 karalábé
  • 1 db burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 szál petrezselyem
  • 3 szál zellerlevél
  • 2 db cseresznyepaprika
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 10 dkg cérnametélt

Elkészítés:

Lépés: 1

Egy lábasba beleteszem a nyakakat és a farhátat, felengedem vízzel, fűszerezem, s elkezdem főzni alacsony hőfokon.

Lépés: 2

Közben megpucolom, s felvágom a zöldségeket, a zellert és a petrezselymet egy csokorba kötöm.

Lépés: 3

Félidőben belerakom a levesbe a zöldségeket, majd lassú tűzön tovább főzöm.

Lépés: 4

Kifőzöm a tésztát.

Lépés: 5

Tálalok. Merek a levesből, teszek bele tésztát és egy cseresznyepaprikát.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Avokádó krémleves

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Hátszínszelet sárgabarackos dinnyemártással

A rostélyosokat a megfelelő érlelés után az olajon mindkét oldalukon pirosra sütjük.

Close