Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csőben sütve
2014-01-20- Várható: 2 adag Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csőben sütve
- Felszolgálás: 2 fő
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 20perc
- Kész: 30perc
Hozzávalók:
- 20 dkg Wiesbauer bécsi virsli
- 10 dkg bacon szalonna
- 10 dkg Karaván szeletelt füstölt sajt
- 4 db burgonya
- 4 db csiperkegomba
- 1 db újhagyma zöldjével
- petrezselyem
- olívaolaj
- só
- őrölt fekete bors
Elkészítés:
Lépés: 1
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd megpucolom, s felszeletelem, a gombát és az újhagymát úgyszintén.
Lépés: 2
A virsliket bevagdosom, majd betekerem a sajtba és a baconbe.
Lépés: 3
Egy serpenyőbe kevés olajat öntök, ráteszem, a krumplit, a gombát és a hagymát, majd erre a virsliket. Fűszerezem, majd beteszem a sütőbe, szép pirosra sütöm.
Lépés: 4
Tálaláskor szórok a krumplira aprított petrezselymet és újhagymazöldet.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet