Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csőben sütve

2014-01-20
Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csőben sütve
  • Várható: 2 adag Füstölt sajtba, baconbe tekert virsli krumpli-gombaágyon, csőben sütve
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 20perc
  • Kész: 30perc

Hozzávalók:

  • 20 dkg Wiesbauer bécsi virsli
  • 10 dkg bacon szalonna
  • 10 dkg Karaván szeletelt füstölt sajt
  • 4 db burgonya
  • 4 db csiperkegomba
  • 1 db újhagyma zöldjével
  • petrezselyem
  • olívaolaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd megpucolom, s felszeletelem, a gombát és az újhagymát úgyszintén.

Lépés: 2

A virsliket bevagdosom, majd betekerem a sajtba és a baconbe.

Lépés: 3

Egy serpenyőbe kevés olajat öntök, ráteszem, a krumplit, a gombát és a hagymát, majd erre a virsliket. Fűszerezem, majd beteszem a sütőbe, szép pirosra sütöm.

Lépés: 4

Tálaláskor szórok a krumplira aprított petrezselymet és újhagymazöldet.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

  • Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

    Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Gesztenyével töltött sertéskaraj

A kicsontozott vagy grill sertéskarajt hosszában vágjuk fel, kissé kilapítjuk és besózzuk.

Close