Fresa Catrina koktél

2013-12-03
  • Várható: 1 pohár Fresa Catrina koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 3perc
  • Kész: 5perc

Pohár: koktélos

Díszítés: nincs

Hozzávalók:

  • 6 cl Espolón Tequila Blanco
  • 1,5 cl friss citromlé
  • 2,25 cl cukorszirup
  • 1 kisebb eper
  • 10 (vagy ízlés szerint) egész fekete bors
  • 1 öntet Absinthe (Abszint: magas alkoholtartalmú égetett szesz)

Elkészítés:

Lépés: 1

Tegyük a shakerbe az epret és a fekete borsokat, majd törőfával nyomkodjuk meg.

Lépés: 2

Öntsük az abszintot a koktélos pohárba, és a poharat megdöntve öblítsük le (járja be a teljes belső részt) vele a pohár belső falát.

Lépés: 3

Rakjuk a többi hozzávalót a shakerbe, és jéggel rázzuk jól össze.

Lépés: 4

A shakerből szűrjük át az italt az abszinttal leöblített koktélos pohárba.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Sült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával

Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és munkaráfordítás, de egy családnál hálás köszöneteket lehet bezsebelni vele.

Close