Fleur de Lys koktél

2013-12-05
  • Várható: 1 pohár Fleur de Lys koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

A koktél kitalálója: Iain McPherson (The Voodoo Rooms, Edinburgh)

Pohár: martini (Y-pohár)

Díszítés: csavart citromhéj vagy maraschino cseresznye (koktélcseresznye)

Hozzávalók:

  • 5 cl G’Vine Floraison (szőlőből készített francia prémium gin)
  • 2,5 cl Dubonnet (édes, bor alapú francia aperitif)
  • 1,25 cl Grapefruit likőr (pl.: DeKuyper Sour Grapefruit Liqueur)
  • 1 bárkanál (0,5 cl) cukorszirup

Elkészítés:

Lépés: 1

Egy shakerben rázzuk össze a hozzávalókat jéggel.

Lépés: 2

A shakerből szűrjük át az italt a martinis pohárba.

Lépés: 3

Díszítsük a koktélt csavart citromhéjjal vagy maraschino cseresznyével.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Mandarinnal flambírozott vadkacsa aszalt szilvás fánkkal

A megtisztított, kívül-belül jól megsózott vadkacsát a sütőbe tesszük.

Close