Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu

2014-04-09
Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu
  • Várható: 4 adag Epres-szamócás, eperlikőrös tiramisu
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 5perc
  • Kész: 10perc

Hozzávalók:

  • 25 dkg földi eper (szamóca)
  • 30 dkg mascarpone
  • 60 dkg epres joghurt
  • 12 db (kb. 6 dkg) babapiskóta
  • 3 cl eperlikőr
  • tejszínhab

Eperlikőr készítése házilag

Elkészítés:

Lépés: 1

A piskótákat lerakom két üveg tálba.

Lépés: 2

Meglocsolom az eperlikőrrel, teszek rá kettő-kettő félbevágott epret, kanalazok rá mascarponét, majd epres joghurtot. Teszek mindegyik tál tetejére 2-2 epret.

Lépés: 3

Beteszem a hűtőbe. Fogyasztás előtt nyomok rá tejszínhabot.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Mandarin desszert

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Piskótával töltött őszibarack

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Passiógyümölcskrém

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Madártej
Madártej

A tojások fehérjéiből kemény habot verünk, és 5 dkg cukrot belekeverünk.

Close