Édes-savanyú sertésragu

2013-10-25
Édes-savanyú sertésragu
  • Várható: Édes-savanyú sertésragu 4 személyre
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 4perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 49perc

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertéscomb
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 db kaliforniai piros paprika
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 dl olaj
  • 1 dl szójaszósz
  • 20 dkg méz
  • 1 dkg bors
  • 20 dkg csemege uborka
  • 2 db paradicsom
  • 1/2 db ananász
  • 2 csomag újhagyma
  • csipet só
  • 1 db koriander

Elkészítés:

Lépés: 1

A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk. Ezután megtisztítjuk, majd felszeleteljük a fokhagymát.

Lépés: 2

Wok-ban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A forró olajban megpirítjuk a fokhagymát, a húst, a lilahagymát és a kaliforniai paprikát. Szójaszósszal, mézzel és frissen őrölt borssal ízesítjük.

Lépés: 3

Kockára vágjuk az uborkákat és a paradicsomokat, és a megtisztított újhagymával és a feldarabolt ananásszal együtt hozzáadjuk a húshoz. 3-4 percig pirítjuk, szükség szerint megsózzuk.

Lépés: 4

Újhagymával és korianderrel díszítjük.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    962,2 kcal
  • Fehérje

    36,9 g
  • Zsír

    102,4 g
  • Szénhidrát

    21,1 g
  • Rost

    2,4 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Grillezett camembert olívás almával és eperlekvárral
Grillezett camembert olívás almával és eperlekvárral

Az almát négy szeletre vágjuk, meglocsoljuk olívaolajjal, és megpároljuk a borban, vigyázva, nehogy megpuhuljon. Ha kész, porcelántálra helyezzük.

Close