Édes-savanyú sertésragu
2013-10-25- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Főétel
- Nehézségi szint: Könnyű
- Várható: Édes-savanyú sertésragu 4 személyre
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 4perc
- Elkészítési idő: 45perc
- Kész: 49perc
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 1 fej lilahagyma
- 1 db kaliforniai piros paprika
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl olaj
- 1 dl szójaszósz
- 20 dkg méz
- 1 dkg bors
- 20 dkg csemege uborka
- 2 db paradicsom
- 1/2 db ananász
- 2 csomag újhagyma
- csipet só
- 1 db koriander
Elkészítés:
Lépés: 1
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lilahagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk. Ezután megtisztítjuk, majd felszeleteljük a fokhagymát.
Lépés: 2
Wok-ban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A forró olajban megpirítjuk a fokhagymát, a húst, a lilahagymát és a kaliforniai paprikát. Szójaszósszal, mézzel és frissen őrölt borssal ízesítjük.
Lépés: 3
Kockára vágjuk az uborkákat és a paradicsomokat, és a megtisztított újhagymával és a feldarabolt ananásszal együtt hozzáadjuk a húshoz. 3-4 percig pirítjuk, szükség szerint megsózzuk.
Lépés: 4
Újhagymával és korianderrel díszítjük.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Energia
962,2 kcal -
Fehérje
36,9 g -
Zsír
102,4 g -
Szénhidrát
21,1 g -
Rost
2,4 g