Csirkefarhát húsleves daragaluskával

2013-10-22
Csirkefarhát húsleves daragaluskával
  • Várható: 4 tányér Csirkefarhát húsleves daragaluskával
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 45perc
  • Kész: 55perc

Nos, állítom, hogy van olyan finom, mint a drága leveshúsból készült társai. Egy próbát megér. Persze, aki nem bírja a csípőset, a chili paprikát nyugodtan elhagyhatja.

Hozzávalók:

  • 4 db csirkefarhát
  • 3 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zeller
  • zellerlevél
  • petrezselyem
  • csípős hegyes zöldpaprika
  • chilipaprika
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, ízlés szerint
  • egész fekete bors
  • őrölt fekete bors
  • őrölt pirospaprika
  • 4 evőkanál gríz (búzadara), a daragaluskához
  • 1 tojás, a daragaluskához

Elkészítés:

Lépés: 1

A csirkefarhátat és a megpucolt, felvágott zöldségeket beteszem egy lábasba, öntök rá vizet, s lassú tűzön főzöm.

Lépés: 2

Közben elkészítem a daragaluskát. Amikor a hús már majdnem puha beleszaggatom a galuskát.

Lépés: 3

Tálaláskor teszek rá chilit.

Cogito et coquo, ergo sum! -..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával
Théziai saláta sült paradicsommal és rukkolával

A zöldségeket megmossuk. A koktélparadicsomokat félbevágjuk, az újhagymát és a paprikát felszeleteljük.

Close