Csirkefarhát húsleves daragaluskával
2013-10-22- Konyha: Nemzetközi
- Fogás: Leves
- Nehézségi szint: Könnyű
- Várható: 4 tányér Csirkefarhát húsleves daragaluskával
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 10perc
- Elkészítési idő: 45perc
- Kész: 55perc
Nos, állítom, hogy van olyan finom, mint a drága leveshúsból készült társai. Egy próbát megér. Persze, aki nem bírja a csípőset, a chili paprikát nyugodtan elhagyhatja.
Hozzávalók:
- 4 db csirkefarhát
- 3 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db zeller
- zellerlevél
- petrezselyem
- csípős hegyes zöldpaprika
- chilipaprika
- 1 db vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só, ízlés szerint
- egész fekete bors
- őrölt fekete bors
- őrölt pirospaprika
- 4 evőkanál gríz (búzadara), a daragaluskához
- 1 tojás, a daragaluskához
Elkészítés:
Lépés: 1
A csirkefarhátat és a megpucolt, felvágott zöldségeket beteszem egy lábasba, öntök rá vizet, s lassú tűzön főzöm.
Lépés: 2
Közben elkészítem a daragaluskát. Amikor a hús már majdnem puha beleszaggatom a galuskát.
Lépés: 3
Tálaláskor teszek rá chilit.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet