Cseresznyés turmix joghurttal

2013-11-09
Cseresznyés turmix joghurttal
  • Várható: 2 adag Cseresznyés turmix joghurttal
  • Felszolgálás: 2 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 5perc
  • Kész: 7perc

Pohár: sling

Díszítés: cseresznye

Hozzávalók:

  • 2 csésze friss vagy fagyasztott cseresznye, magozva
  • 1/2 csésze sima alacsony zsírtartalmú joghurt
  • 1 banán
  • 1 csésze (2,4-2,5 dl) tej
  • 1 teáskanál cukor
  • 1/2 csésze tört jég

Elkészítés:

Lépés: 1

Hámozzuk meg és szeleteljük fel a banánt.

Lépés: 2

Keverjük pürévé turmixgéppel a banánt és a tejet.

Lépés: 3

Adjuk hozzá a sima joghurtot, cseresznyét, a tört jeget, és cukrot, és keverjük össze turmixgéppel magas fokozaton mintegy 30-40 másodpercig.

Lépés: 4

Öntsük a turmixot a poharakba, díszítsük cseresznyével, és szervírozzuk szívószállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(4 / 5)

4 5 1
Értékelje a receptet

1 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Alkoholmentes gyümölcsturmixok

    Alkoholmentes gyümölcsturmixok

  • Mézes rózsaszirup

    Mézes rózsaszirup

  • Illatos almaturmix mandulával

    Illatos almaturmix mandulával

  • Virgin Bellini koktél

    Virgin Bellini koktél

  • Arnold Palmer koktél

    Arnold Palmer koktél

Komment (1)

  1. Szerző: szücs miron on 2015.május 29.

    mézet is lehet használni

      Válasz

Hozzászólás a(z) szücs miron bejegyzéshez Kilépés a válaszból

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ehető gumimaci
Ehető gumimaci

Egy edénybe öntsünk 1/3 csészényi vizet, és adjuk hozzá a zselatinporokat.

Close