Champagne Punch bólé
2013-03-22- Várható: 1 bóléstál Champagne Punch bólé
- Felszolgálás: 25 fő
- Előkészületi idő: 4perc
- Elkészítési idő: 10perc
- Kész: 2:14 óra
Pohár: bólés pohár/csésze vagy füles cappuccinos pohár
Díszítés: limekarika a pohár szélére
Hozzávalók:
- 340 g (12 uncia) puncs gyümölcs (pl.: málna, magozott cseresznye, ananász, stb.)
- 280 g (10 uncia) földieper (szamóca)
- 2/3 csésze narancslé
- 2 evőkanál citromlé
- 72 cl gyömbér üdítő
- 1 liter pezsgő
- 3 csésze víz
- 3-3 lime, cirom, és narancsszelet
1 csésze = 2,5 dl
Elkészítés:
Lépés: 1
A bólés tálba rakjuk bele a „tetszőleges” puncs gyümölcsöket, az epret, a vizet, a narancslét és citromlét, és keverjük jól össze.
Lépés: 2
Vágjunk félbe 3-3 lime, citrom, és narancsszeletet, és tegyük a bóléba, majd fedjük le, és rakjuk néhány órára a hűtőbe.
Lépés: 3
Miután kivettük a hűtőből szép lassan (mivel szénsavasak) töltsük fel a bóléstálat a hűtött gyömbér üdítővel és a hűtött pezsgővel.
Lépés: 4
Szervírozzuk a bólét poharakba, és díszítsük a szélüket 1-1 limekarikával.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet