Camembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával
2012-10-24- Konyha: Magyar
- Fogás: Meleg előétel
- Nehézségi szint: Könnyű
- Várható: Grillezett camembert sajt 4 fő részére
- Felszolgálás: 4 fő
- Előkészületi idő: 5perc
- Elkészítési idő: 25perc
- Kész: 30perc
Hozzávalók:
- 2 db alma
- 30 dkg camembert sajt
- 1 dl olívaolaj
- 3 db paradicsom
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 csomag bazsalikom
- 1 csomag rukkola
Elkészítés:
Lépés: 1
Az almát megmossuk, 1 centiméter vastag szeletekre vágjuk, és rostlapon vagy serpenyőben mindkét felét megsütjük. A szeleteket porcelántálon egymás mellé helyezzük.
Lépés: 2
A sajtot megsütjük, és az almára tesszük.
Lépés: 3
A fokhagymát felvágjuk, a bazsalikomot és az olívaolajat hozzáadjuk, és botmixer segítségével krémmé keverjük. Ha kész, megöntözzük vele a sajtos almát.
Lépés: 4
A paradicsomot megmossuk, félbevágva megsütjük, és vágott felületével felfelé ráhelyezzük a krém tetejére.
Lépés: 5
Tálaláskor bőségesen megszórjuk az ételt rukkolával, és azonnal fogyasztjuk.
Átlag értékelés
(0 / 5)
0 ember értékelte ezt a receptet
Hasonló receptek:
Tápérték információk
A feltüntetett információk egy adagra értendők.
-
Fehérje
1,9 g -
Zsír
36,6 g -
Szénhidrát
9,3 g -
Rost
1,3 g