Camembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával

2012-10-24
Camembert sajt grillezve, sült paradicsommal és rukkolával
  • Várható: Grillezett camembert sajt 4 fő részére
  • Felszolgálás: 4 fő
  • Előkészületi idő: 5perc
  • Elkészítési idő: 25perc
  • Kész: 30perc

Hozzávalók:

  • 2 db alma
  • 30 dkg camembert sajt
  • 1 dl olívaolaj
  • 3 db paradicsom
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag bazsalikom
  • 1 csomag rukkola

Elkészítés:

Lépés: 1

Az almát megmossuk, 1 centiméter vastag szeletekre vágjuk, és rostlapon vagy serpenyőben mindkét felét megsütjük. A szeleteket porcelántálon egymás mellé helyezzük.

Lépés: 2

A sajtot megsütjük, és az almára tesszük.

Lépés: 3

A fokhagymát felvágjuk, a bazsalikomot és az olívaolajat hozzáadjuk, és botmixer segítségével krémmé keverjük. Ha kész, megöntözzük vele a sajtos almát.

Lépés: 4

A paradicsomot megmossuk, félbevágva megsütjük, és vágott felületével felfelé ráhelyezzük a krém tetejére.

Lépés: 5

Tálaláskor bőségesen megszórjuk az ételt rukkolával, és azonnal fogyasztjuk.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Hideg túrólepény szilvásan

  • Somlói galuska (olajos magvakkal)

    Somlói galuska (olajos magvakkal)

  • Igazi tökös-mákos rétes

    Igazi tökös-mákos rétes

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Narancsos pulykamellfalatok nyárson

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Sertésérmék gombával és különféle gyümölcsökkel

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Fehérje

    1,9 g
  • Zsír

    36,6 g
  • Szénhidrát

    9,3 g
  • Rost

    1,3 g

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tárkonyos kacsaragu leves
Tárkonyos kacsaragu leves

A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a háját apróra szeleteljük.

Close