Asti Martini Bitters koktél

2013-05-24
  • Várható: 1 pohár Asti Martini Bitters koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Pohár: Y-pohár (martinis)

Díszítés: narancshéj spirál

Hozzávalók:

  • 1 kockacukor
  • 2-3 csepp Angostura Bitters
  • 2,5 cl Martini Rosso (édes vermut)
  • Asti Martini, a feltöltéshez (fehérborból készült édes pezsgő)

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk az előhűtött martinis pohárba a kockacukrot, és öntsük rá a 2-3 cseppnyi Angostura Bitters-t.

Lépés: 2

Öntsük rá a kockacukorra az édes vermutot, majd töltsük fel a poharat óvatosan (nehogy kimenjen a szénsav) hűtött Asti Martini pezsgővel.

Lépés: 3

Díszítsük a koktélt egy narancshéj spirállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gyömbér gyökér
A varázslatos gyömbér – szerelem, ayurveda a modern konyhában

A gyömbér, ez a jellegzetes illatú és nagyon karakteres ízű fűszer és gyógynövény keletről, az indiai konyhából került az asztalunkra. Érdekessége, hogy az európai konyhában elsősorban édességekhez kezdték használni, gyömbéres-mézes...

Close