Asti Martini Bitters koktél

2013-05-24
  • Várható: 1 pohár Asti Martini Bitters koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 1perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 3perc

Pohár: Y-pohár (martinis)

Díszítés: narancshéj spirál

Hozzávalók:

  • 1 kockacukor
  • 2-3 csepp Angostura Bitters
  • 2,5 cl Martini Rosso (édes vermut)
  • Asti Martini, a feltöltéshez (fehérborból készült édes pezsgő)

Elkészítés:

Lépés: 1

Rakjuk az előhűtött martinis pohárba a kockacukrot, és öntsük rá a 2-3 cseppnyi Angostura Bitters-t.

Lépés: 2

Öntsük rá a kockacukorra az édes vermutot, majd töltsük fel a poharat óvatosan (nehogy kimenjen a szénsav) hűtött Asti Martini pezsgővel.

Lépés: 3

Díszítsük a koktélt egy narancshéj spirállal.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ketchup
Ketchup

Egy igazán jó grillezés elképzelhetetlen ketchup nélkül. Egy jó minőségű, jól fűszerezett húst kár lenne elrontani középszerű ketchuppal, ezért ha vendégeket fogadnak, érdemes időt szánni ennek az öntetnek az elkészítésére.

Close