Ámor álma

2012-11-15
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
  • Előkészületi idő: 10perc
  • Elkészítési idő: 1:05 óra
  • Kész: 1:15 óra

Ajánlott ital: száraz vörösbor

Hozzávalók:

  • 40 dkg marhalapocka
  • 20 dkg zöldborsó
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 dl száraz fehérbor
  • 5 dkg sűrített paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl étolaj
  • KNORR Delikát ételízesítő
  • őrölt fekete bors

Elkészítés:

Lépés: 1

A finomra vágott vöröshagymát kevés előhevített olajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a lemosott, lecsepegtetett és 5 cm-es csíkokra vágott marhahúst. Ízesítjük áttört fokhagymával, őrölt fekete borssal, ételízesítővel, és ráöntjük a bort. Lassú tűzön, lefedve pároljuk.

Lépés: 2

Amikor a hús félig megpuhult, zsírjára visszapirítjuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, kevés vizet öntünk rá, hozzáadjuk a zöldborsót, és együtt készre pároljuk.

Lépés: 3

Párolt rizzsel körítjük.

 

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Bodzavirág borpongyolában

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Körte fehérborban, szőlőlevelekben

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Gyömbérhab

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás főzés nélkül

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Szedermártás

Tápérték információk

A feltüntetett információk egy adagra értendők.

  • Energia

    690 kcal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Falafel szendvics pitában, uborka szósszal
Falafel szendvics pitában, uborka szósszal

Egy tálban keverjük össze az ecetet, kaprot, hagymát és paprikát. Tegyük bele az uborka szeleteket és hagyjuk pácolni egy este.

Close