Aku Aku Lapu koktél

2013-02-07
Aku Aku Lapu koktél
  • Várható: 1 pohár Aku Aku Lapu koktél
  • Felszolgálás: 1 fő
  • Előkészületi idő: 2perc
  • Elkészítési idő: 2perc
  • Kész: 4perc

A koktél kitalálója: Aku Aku étterem (Las Vegas)

Tiki ital, egzotikus koktél

Pohár: tiki bowl vagy nagyméretű brandys (snifter) pohár

Díszítés: gardénia (ehető virág)

Hozzávalók:

  • 1,5 cl Fekete Rum (pl.: Cruzan Black Strap)
  • 1,5 cl Lemon Hart Demerara 151 Proof Rum (magas alkoholtartalmú rum, helyettesíthető pl.: Bacardi 151 rummal)
  • 1,5 cl Myers's Rum (jamaicai fekete rum)
  • 1,5 cl Falernum (édes szirup: mandula, gyömbér, szegfűszeg, lime, és néha vanília keveréke)
  • 1,5 cl frissen facsart citromlé
  • 1,5 cl édesítetlen (cukormentes) ananászlé
  • 1,5 cl fehér grapefruitlé
  • 1,5 cl narancslé

Elkészítés:

Lépés: 1

Rázzuk össze a hozzávalókat 2 csészényi tört jéggel shakerben kb. 20 másodpercig.

Lépés: 2

Öntsük az italt egy tiki bowlba vagy egy nagyméretű brandys (snifter) pohárba.

Lépés: 3

Töltsük fel a poharat még tört jéggel, és díszítsük az italt gardénia (ehető) virággal, és adjunk mellé 2 szívószálat.

Gasztro Trend - gasztronómiai online magazin..

Még több a Szakácsról »
Átlag értékelés

(0 / 5)

0 5 0
Értékelje a receptet

0 ember értékelte ezt a receptet

Hasonló receptek:
  • Őszi barackbólé

    Őszi barackbólé

  • Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

    Teapuncs arábiából

  • Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

    Mexican (Tequila) Bloody Mary koktél

  • Lynchburg Lemonade koktél

    Lynchburg Lemonade koktél

  • Fuzzy Navel koktél

    Fuzzy Navel koktél

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek
Szív küldi szívnek

A parajleveleket nagyon alaposan megmossuk. A póréhagymáról leszedjük a külső, takaró leveleket.

Close