Recept típus: Szárnyas ételek
Szárnyas ételek
Szegfűszeges sült csirke burgonyapürével
A csirkét megmossuk, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomPollo in Padella – serpenyős csirke
A csirkét megmossuk, ízületei mentén feldaraboljuk, és befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejfölös csirkepaprikás
A csirkepaprikás az egyik legkedveltebb magyar étel, amely nálunk minden hónapban megfordul az asztalon.
Gasztro Trend Tovább olvasomTejben-vajban sült csirkecomb
Aki a gyorsan elkészülő ételek híve. Kényelmes sütési mód, alig van rá gond, miután a ...
Tortafüggő Marisz Tovább olvasomTyúktepertő csirkefarhátból
A csirkefarhát bőrös, zsíros részének lehasításából készült ez a tepertő.
Hobbychef Tovább olvasomSült kacsacomb gombás rizzsel, sült krumplival, répával és vörösboros lilakáposztával
Ez elég munkaigényes étel, de az eredmény miatt megéri. Szinglinek talán túl nagy idő- és ...
Hobbychef Tovább olvasomThai kacsamell pikáns chilis salátával
A thai konyha és a csípős ízek szerelmeseinek ajánlom.
Filemons Food Tovább olvasomFokhagymás-tejfölös csirkemell
A csíkokra vágott csirkemelleket először fűszerezzük, aztán forgassuk be őket a lisztbe.
Gasztro Trend Tovább olvasomGombás-kakukkfüves csirkemell
Miután a csirkehúsnak semleges íze van, érdemes erőteljesen és kreatívan fűszerezni.
Gasztro Trend Tovább olvasom