Recept típus: Sertéshúsos ételek
Sertéshúsos ételek
Pipette Rigate borsós sertéspörkölttel és céklával
A pörkölt nem csak nokedlivel, vagy krumplival készíthető, a zöldborsó is mássá teszi egy kicsit.
Hobbychef Tovább olvasomDisznótoros hagymás tört burgonyával és párolt káposztával
A kolbászt, a hurkát és a szeletelt, megsózott és borsozott tarját megfelelő nagyságú tepsibe tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomCsirkemájjal töltött karajszelet mandulás-kukoricapelyhes bundában
A csirkemájat, a vöröshagymát és a petrezselyemzöldet megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFürjtojással töltött sertésborda
A hússzeleteket kissé kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSertéspörkölt
A sertéshúsnak viszonylag semleges az íze, ezért a belőle készült ételeknél bátran lehet nagy hangsúlyt ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSonkatekercs aszpikban
A tojást kb. 10 perc alatt keményre főzzük. Hideg vízben lehűtjük, majd megtisztítjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomFrancia hús
A francia hús elkészítése a rántott hús receptjén alapul, és nem sokkal bonyolultabb annál.
Gasztro Trend Tovább olvasomVagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve
A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom