Recept típus: Halételek

Halételek

Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel

Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával

Sült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sajtos-zöldséges haltornyocska

Sajtos-zöldséges haltornyocska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A padlizsánt és a cukkínit ujjnyi vastagságúra vágjuk, és egyik felüket megkenjük pesto-val.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Párolt paradicsomos tonhal

Párolt paradicsomos tonhal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mexikói paradicsomos hal

Mexikói paradicsomos hal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lazacszeletek parajjal

Lazacszeletek parajjal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Halpaprikás sajtos tésztával

Halpaprikás sajtos tésztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Karácsonyi gombás-tejszínes lazac

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Bazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gasztro Trend - nem csak ínyenceknek

Édes-savanyú tintahal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom