Recept típus: Halételek
Halételek
Vajban párolt tengeri hal pestos szélesmetélttel
A halat kiolvasztjuk, felszeleteljük, és besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSült haltekercs rákkal töltött baconban, főtt-sült burgonyával
A halfilét kiolvasztjuk, hosszában elvágjuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomSajtos-zöldséges haltornyocska
A padlizsánt és a cukkínit ujjnyi vastagságúra vágjuk, és egyik felüket megkenjük pesto-val.
Gasztro Trend Tovább olvasomPárolt paradicsomos tonhal
A halszeleteket kiolvasztjuk, majd sóval és fehérborssal befűszerezzük.
Gasztro Trend Tovább olvasomMexikói paradicsomos hal
A tengeri halfiléket besózzuk, zöld pesto szósszal bekenjük, és félretesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomLazacszeletek parajjal
A parajt kiolvasztjuk, és lecsepegtetjük. A halfilét besózzuk, citromlével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomHalpaprikás sajtos tésztával
A füstölt szalonnát bevagdaljuk, így kakastaréj alakú szeleteket készítünk belőle.
Gasztro Trend Tovább olvasomKarácsonyi gombás-tejszínes lazac
A halfilét kiolvasztjuk, és szép, egyenletes szeletekre vágjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomBazsalikomos párolt tengeri hal csőben sütve
A halfiléket tűzálló tálba tesszük, megsózzuk, ráöntjük a fehérbort.
Gasztro Trend Tovább olvasomÉdes-savanyú tintahal
A fagyasztott tintahalat szobahőmérsékleten fölengedjük. Ugyanezt tesszük, ha mélyhűtött kalmárt használunk; a konzervet pedig lecsöpögtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasom