Recept típus: Édességek

Édességek

Színes csoki nyalókák

Színes csoki nyalókák

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gyerekzsúrba kiváló édesség lehet, a gyerekek legnagyobb örömére.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Barackpálinkás trüffel

Barackpálinkás trüffel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Gasztroajándék, vagy egy könnyű ünnepi vacsora után, édesség gyanánt.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Gabonapehely süti

Gabonapehely süti

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ha van olyan finomság, amelyet érdemes gyermekekkel elkészíteni, akkor a gabonapehely süti ilyen.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Limoncellos Szaloncukor - rózsavízzel és áfonyával

Limoncellos Szaloncukor – rózsavízzel és áfonyával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő szép ünnep hagyományos édessége, nem hagyományos módon elkészítve.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Kókuszos-likőrös szaloncukor

Kókuszos-likőrös szaloncukor

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Közelgő karácsonyi ünnepekre, tekintettel a fenyőfára, illetve gasztroajándéknak is ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Karamellizált fehér csoki - sós mogyoró krokant bonbon

Karamellizált fehér csoki – sós mogyoró krokant bonbon

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A bonbont a közelgő ünnepekre való tekintettel gasztroajándéknak ajánlom.

Csokoládé Kreatívan Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Császármorzsa

Császármorzsa #1

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A citrom héját lereszeljük, a mazsolát a fehér rumba áztatjuk, majd kis időre állni hagyjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mangókrém ananásszal

Mangókrém ananásszal

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A tojások sárgáját cukorral kikeverjük, és forró tejbe tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Mákpuding csokoládéöntettel

Mákpuding csokoládéöntettel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Elkészítjük a csokoládéöntetet: a csokoládét vízgőzön felmelegítjük, hozzáadjuk a tejszínt, a rumot és a vaníliás ...

Gasztro Trend Tovább olvasom