Recept típus: Desszertek

Desszertek

Diós ananász sörbet

Diós ananász sörbet

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Az ananászkonzervet és a mézet botmixer segítségével krémesítjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Töltött narancs vaníliakrémmel

Töltött narancs vaníliakrémmel

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A kettévágott narancs húsát eltávolítjuk a héjából.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vanília hab

Vanília hab

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (5 / 5)

4 dl tejet felforralunk, a pudingport 1 dl hideg tejjel simára verjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Barackos gyümölcskocsonya

Barackos gyümölcskocsonya

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az őszibarack konzerv levét felforraljuk, hozzáadjuk a víz felét.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Narancsos palacsinta mentával

Narancsos palacsinta mentával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

Először elkészítjük a palacsintatésztát: a lisztet a tejjel és az ásványvízzel elegyítjük, hozzáadjuk a tojást, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gesztenyét megfőzzük, meghámozzuk, áttörjük, és tejjel meg cukorral gyúrható, de kemény masszává keverjük.

PogiRecept Tovább olvasom
Fahéjas-porcukros bundás alma

Fahéjas-porcukros bundás alma

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az almákat csumázzuk ki (távolítsuk el a magházat), és hámozzuk is meg őket.

PogiRecept Tovább olvasom
Rántott banán

Rántott banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A banánokat meghámozzuk, félbe vagy háromcentis darabokra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lángoló banán

Lángoló banán

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A meghámozott banánokat zománcos vagy teflon tepsibe egymás mellé fektetjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Paciugo

Paciugo

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Természetes alapanyagokból készült olasz fagylalt alapú desszert.

Gasztro Trend Tovább olvasom