Keresési találatok
Fejes saláta vinaigrette mártással
A salátafejeket kétfelé vágjuk, és bő, hideg folyóvízben megmossuk, majd lecsepegtetjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomTengeri salpicon saláta
A burgonyát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk, sós vízben megfőzzük, és leszűrjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomSörben sült kacsacomb citromos almaszósszal
A kacsacombokat megmossuk, majd sóval, majoránnával és őrölt köménnyel bedörzsöljük. A sört beleöntjük egy tepsibe, ...
Gasztro Trend Tovább olvasomSült csirkemell almába töltve
Az almák belsejét kivájjuk, és a citrom levével meglocsoljuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAszalt szilvával töltött tőkehal színes rizsgombóckákkal
Az aszalt szilvát beáztatjuk a fehérborba.
Gasztro Trend Tovább olvasomVagdalthússal töltött sült burgonya, pesto szósszal ízesítve
A burgonyákat megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, belsejüket kivájjuk.
Gasztro Trend Tovább olvasom