Keresési találatok


Banánhajó

Banánhajó

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Először a csokoládé öntetet készítjük el, amelyhez gőz fölött olvassuk meg a hozzávalókat. Ha szép, ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Ajvár

Ajvár

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Az ajvár készítésének leglényegesebb része, hogy a hozzávaló zöldségeket meg kell sütni, vagy grillezni, mert ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Fokhagymakrémleves

Fokhagymakrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A vajban magas hőfokon 1-2 percig pirítsuk meg a vöröshagymát és fokhagymát, ezután adjuk hozzájuk ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egri töltött gomba

Egri töltött gomba

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A gombát megtisztítjuk. A szárát óvatosan kivesszük a fejből, majd apróra vágjuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Savanyú, tejszínes lencseleves

Savanyú, tejszínes lencseleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (1 / 5)

A lencsét előző nap hideg vízbe áztatjuk. A felhasználás napján leszűrjük, átmossuk, és 1 liter ...

Gasztro Trend Tovább olvasom
Karácsonyi borkrémleves

Karácsonyi borkrémleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Az ásványvízhez hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget és a citrom héját. Felforraljuk, majd leszűrjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom