Recept konyha: Magyar

Magyar

Medvehagymás paraszt rakott krumpli

Medvehagymás paraszt rakott krumpli

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Ma főztem (sütöttem) magamnak egy rakott krumplit. Miután még a medvehagyma korszaka van, s nem ...

Hobbychef Tovább olvasom
Lebbencsleves

Lebbencsleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A lebbencsleves az igazán tartalmas ételek közé tartozik.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Úgy tartja a mondás, hogy aki újévkor lencsefőzeléket fogyaszt, annak tele lesz a pénztárcája.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Borsófőzelék

Borsófőzelék

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

Nagyon szívesen gondolok vissza az iskolai menzán való étkezésre.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kolozsvári pulykatokány

Kolozsvári pulykatokány

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.4 / 5)

Egy kevés olajon kezdjük el pirítani a vöröshagymát és a szalonnát.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A hagyományos magyar ételek között a szabolcsi töltött káposzta igen előkelő helyet foglal el.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával

Medvehagyma krémleves sült baconnel és gombával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A megpucolt és feldarabolt krumplikat megfőzöm.

Hobbychef Tovább olvasom
Tejszínes, chilis, medvehagymás hagymaleves

Tejszínes, chilis, medvehagymás hagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

És megint medvehagyma!

Hobbychef Tovább olvasom
Zöldbableves

Zöldbableves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A zöldbableves elkészítése nagyon egyszerű, csupán annyi titka van, hogy friss hozzávalókból kell készíteni.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Tejfölös medvehagymaleves

Tejfölös medvehagymaleves

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A medvehagyma ideje van, igyekszem ezt kihasználni. Még számíthattok néhány receptre.

Hobbychef Tovább olvasom