Recipes from Ingredient: zsír
Töltött paprika háziasan
A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.
Gasztro Trend Tovább olvasomKalocsai tarhonyás csirke
A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomMalacsült sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával
Egy pót szilveszteri kiadós étel.
Hobbychef Tovább olvasomBőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával
Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok ...
Hobbychef Tovább olvasomSertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával
A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.
Gasztro Trend Tovább olvasomAranygaluska
Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.
Gasztro Trend Tovább olvasomEgyszerű krumplis tészta
Ennél az ételnél a lényeg a sok hagyma, bors és paprika. Már többször túrbóztam fel ...
Hobbychef Tovább olvasomKolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával
A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.
Gasztro Trend Tovább olvasomVörösboros-tarhonyás marhapörkölt
Mert a pörkölt nem kötelezően krumplival, vagy nokedlivel készíthető.
Hobbychef Tovább olvasom