Recipes from Ingredient: zsír

Töltött paprika háziasan

Töltött paprika háziasan

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A rizst kevés zsíron megpirítjuk, sózzuk, 4 dl forró vízzel felengedjük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Kalocsai tarhonyás csirke

Kalocsai tarhonyás csirke

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4 / 5)

A csirkét megmossuk, feldaraboljuk, és enyhén besózzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Malacsült sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával

Malacsült sült hurkával, krumplival, almával és vörösboros káposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Egy pót szilveszteri kiadós étel.

Hobbychef Tovább olvasom
Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Bőrös malacsült sörrel locsolva, sült céklával és sütőtökkel, párolt pezsgős lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (4.5 / 5)

Újév tájékán két ételt mindenképp az étlapunkra kell tűzni annak érdekében, hogy szerencsések és gazdagok ...

Hobbychef Tovább olvasom
Savanyú leves korhely módra

Savanyú leves korhely módra

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (2.3 / 5)

A zsírból és a lisztből rántást készítünk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Sertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával

Sertésflecken hagymás tört burgonyával, káposztasalátával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

A szeletelt tarját kiklopfoljuk, az inakat éles késsel bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Aranygaluska

Aranygaluska

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Kelt tésztát készítünk: átszitáljuk a lisztet, mély tálba tesszük.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Egyszerű krumplis tészta

Egyszerű krumplis tészta

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

Ennél az ételnél a lényeg a sok hagyma, bors és paprika. Már többször túrbóztam fel ...

Hobbychef Tovább olvasom
Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával

Kolbásszal töltött sertésszűz resztelt burgonyával és lilakáposztával

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (3 / 5)

A sertésszüzet hosszában vékony pengéjű késsel bevágjuk, beletöltjük az egész kolbászt.

Gasztro Trend Tovább olvasom
Vörösboros-tarhonyás marhapörkölt

Vörösboros-tarhonyás marhapörkölt

Recept típus: Konyha:
Átlag értékelés: (0 / 5)

Mert a pörkölt nem kötelezően krumplival, vagy nokedlivel készíthető.

Hobbychef Tovább olvasom